Historische Vereniging Arnemuiden

Privacy verklaring

Privacy Verklaring

De Historische Vereniging Arnemuiden (hierna Historische Vereniging) respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en behandelt de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u op een snelle en zorgvuldige manier te kunnen informeren over relevante diensten. De bescherming van de privacy is belangrijk voor u en voor ons. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Daarom zijn de systemen en processen van de Historische Vereniging goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw persoonsgegevens.
Welke persoonsgegevens verwerkt de Historische Vereniging?
• Voorletters
• Achternaam
• Adres
• Woonplaats

Waarvoor verwerkt de Historische Vereniging uw persoonsgegevens?
Als lid van de Historische Vereniging heeft u rechten en plichten.
U betaalt contributie. Hiervoor ontvangt u een op naam gestelde acceptgiro op uw huisadres.
U ontvangt ons kwartaalblad. Daarvoor gebruiken wij uw NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats). Drukkerij Van Velzen te Krabbendijke gebruikt de NAW gegevens voor het drukken van de adresdrager voor het verzenden van het blad en voor het drukken van de acceptgirokaarten..
Verder delen we uw persoonsgegevens niet met derden.

Wat is de bewaartermijn van persoonsgegevens?
Wij bewaren uw persoonsgegevens zolang u lid bent van de Historische Vereniging. Als u uw lidmaatschap opzegt worden uw gegevens verwijderd
Wat zijn uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens als lid van de Historische Vereniging?
U kunt bij de Historische Vereniging (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) een verzoek indienen om de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens uit te oefenen. Voordat wij uw verzoek in behandeling nemen, kunnen wij u vragen informatie te verstrekken die wij nodig hebben om uw identiteit vast te stellen. Binnen één maand na uw verzoek hoort u van ons of wij aan uw verzoek kunnen voldoen. U heeft de volgende rechten:

Recht op inzage
U heeft het recht om een kopie aan te vragen van uw persoonsgegevens die wij hebben en bepaalde informatie over ons gebruik daarvan. Als u gebruik maakt van dit recht, krijgt u van ons een e-mail met deze informatie.

Recht op rectificatie
Wij treffen maatregelen om te verzekeren dat de persoonsgegevens die wij over u hebben juist, volledig en actueel zijn. Toch kan het zijn dat er fouten in deze gegevens zijn geslopen. U kunt ons verzoeken uw persoonsgegevens bij te werken of aan te passen.

Recht op wissen
U heeft het recht ons te verzoeken (een deel van) uw persoonsgegevens te wissen, bijvoorbeeld wanneer u uw lidmaatschap opzegt.

Recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder
U heeft het recht om een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. We gaan er vanuit dat u eerst de Historische Vereniging van uw klacht op de hoogte stelt en een redelijke termijn gunt om de klacht op te lossen,

Beeldbank
De beeldbank van de Historische Vereniging Arnemuiden bevat historisch foto- en kaartmateriaal etc. waarop ook personen voorkomen uit Arnemuiden en omgeving. Indien u om redenen van privacy of copyright bezwaar heeft tegen een bepaalde opname in deze beeldbank, wordt u verzocht dat onder vermelding van het betreffende recordnummer kenbaar te maken aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien een persoon aangeeft dat hij niet herkenbaar wil zijn op een foto dan wordt in overleg de naam van de persoon verwijderd of de foto verwijderd.

Website cookies
Bij het bezoek aan onze website worden op uw computer, tablet of smartphone cookies geplaatst. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u bij een bezoek aan onze website niet elke keer dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Uw instellingen en voorkeuren worden onthouden en dat maakt een volgend bezoek aan de site gemakkelijker.
Tevens gebruiken wij deze cookies voor het verzamelen van gegevens over het bezoekgedrag (hoeveel bezoekers en wat het meeste bekeken wordt). Gegevens over uw bezoekgedrag gebruikt de Historische Vereniging om de inhoud van de website optimaal af te stemmen op de behoefte van de bezoekers van de website. De informatie die de Historische Vereniging Arnemuiden op die manier van onze bezoekers krijgt, behandelen wij zorgvuldig. De gegevens worden in overeenstemming met de wet gebruikt.

Cookies uitschakelen
Via de instellingen van uw browser kunt u geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop u dit kunt doen verschilt per browser. Meer informatie kunt u vinden in de “Help”-functie van uw browser. Het is mogelijk dat de werking van de website niet optimaal is als u ervoor kiest de cookies op de website niet te accepteren.

 

Ga naar boven