Historische Vereniging Arnemuiden

Vanaf maart 2010 zijn we gestart met het opzetten van een beeldbank met (historische) afbeeldingen van Arnemuiden, Kleverskerke en naaste omgeving. De beeldbank bevat vooral oude prentbriefkaarten, gravures, groepsfoto's en oude familiefoto's.  Ook is er ruimschoots aandacht voor de vissershavens van Vlissingen, Veere en Colijnsplaat, omdat veel Arnemuidse vissers in het verleden naar deze havens uitgeweken zijn.

Momenteel zijn er ruim 4000 afbeeldingen beschikbaar. Via de link hieronder kunt u de afbeeldingen in de beeldbank bekijken. We hebben ons best gedaan bij elke afbeelding een beschijving toe te voegen. Soms hebben we echter weinig of geen informatie over een afbeelding. Mocht u over meer informatie beschikken, dan kunt u dat doorgeven via het formulier dat bij elke afbeelding is opgenomen. Uw aanvullingen worden zo snel mogelijk verwerkt en opgenomen in de beeldbank. Daarnaast wordt u ook van harte uitgenodigd om beeldmateriaal voor de beeldbank ter beschikking te stellen. U kunt hiervoor één van de bestuursleden benaderen. Ook kunt u  scans mailen naar het mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op een aantal foto's zijn onbekende personen afgebeeld. Ook zijn er foto's waarvan de locatie niet bekend is. Onder de rubriek "zoekplaatje" kunt u deze vinden. Mocht u meer informatie hebben, dan horen we dat graag. 

 Toegang tot de Beeldbank 

 

Ga naar boven